Blog

Τα Κασκόλ στον κινηματογράφο!

Χρειάστηκε να περάσουν 56 πετυχημένες διοργανώσεις για να έρθει επιτέλους η ώρα η 7η τέχνη να συναντήσει την 9η μέσω της φαντασίας και της πένας του δημιουργού comics Σ. Κιουτσιούκη.

Μιλάμε φυσικά για ένα ξεκαρδιστικό και γρήγορο comic strip το οποίο κυκλοφορεί με την αφορμή της 57ης διοργάνωσης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και έχει σκοπό, μέσα απο τις 32 σελίδες του, να καυτηριάσει όλες τις στερεοτυπικές αντιδράσεις και σχόλια των σινεφίλ, που με κουλτουριάρικη και επικριτική (σχεδόν πάντοτε) διάθεση παρακολουθούν τις πρεμιέρες κινηματογραφικών ταινιών του διεθνούς αυτού θεσμού της πόλης της Θεσσαλονίκης. Μέσα απο τα καρέ αυτής της νέας δημιουργικής συνεργασίας των τριών αυτών διακεκριμένων ελλήνων δημιουργών, είναι σίγουρο πως πολλοί απο εμάς θα εντοπίσουν γνώριμες και χαρακτηριστικές συμπεριφορές και πρόσωπα. 

Την επιμέλεια της έκδοσης υπογράφει o δημιουργός Δ. Σαββαΐδης μέσω της εκδοτικής Add Art, που τα τελευταία δύο χρόνια μας έχει δώσει πολλά δείγματα δουλειάς στον χώρο του comic strip αλλά και του animation, ενώ ο χρωματισμός των strips έγινε απο τον δημιουργό Γ. Τεξή!

Οι τρείς συνυπογράφοντες δημιουργοί θα βρίσκονται με όλη την καλή διάθεση και καυστικό χιούμορ που τους χαρακτηρίζει στην εκδήλωση βιβλιοπαρουσίασης του άλμπουμ τους -που τιτλοφορείται “Τα Κασκώλ στον κινηματογράφο“- στην καφετέρια RE-Take me there, στον πεζόδρομο της Ικτίνου νο. 14, το βράδυ της Παρασκευής 11 Νοεμβρίου, για να γνωριστούν απο κοντά και να διασκεδάσουν με όλους τους φίλους της 7ης και 9ης τέχνης!

Εκεί, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δούνε απο κοντά και σε κάδρα επιλεγμένες σελίδες από το strip, που ήδη διακοσμούν τους τοίχους της καφετέριας, που φιλοξενεί τα έργα εν είδει εκθέσεως.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.