Blog

ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ / ΕΝΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Το χιούμορ είναι πάντα επίκαιρο!

Ένα βατό, εκ πρώτης όψεως, αφηγηματικό είδος αλλά δύσκολο, ουσιαστικά, στην επιτυχή του προσέγγιση αποτελεί ένα από τα αγαπημένα θέματα δημιουργών και αναγνωστών. Στην 15η έκθεση του Comic N’ Play το «χιούμορ» αποτέλεσε τον κεντρικό θεματικό άξονα της έκθεσης κόμικς της διοργάνωσης και μια πλειάδα δημιουργών, πρωτοεμφανιζόμενοι αλλά και επαγγελματίες του χώρου, καταθέτουν τη δική τους χιουμοριστική -ή ίσως και όχι- ματιά πάνω στα πράγματα, συνθέτοντας μέσα από ποικίλες σχεδιαστικές και αφηγηματικές τεχνικές, ένα ενδιαφέρον και αστείο (ή περίπου αστείο) καλλιτεχνικό παζλ. Ο παρών κατάλογος συγκεντρώνει επίσης τα έργα των μαθητών της σχολής Comink που συμμετείχαν στην έκθεση.

Το άλμπουμ ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ αποτελεί την 15η ετήσια ανθολογία ιστοριών που δημιουργήθηκαν και παρουσιάστηκαν στα πλαίσια της Έκθεσης Κόμικς και Παιχνιδιών Στρατηγικής Comic N’ Play 2016.

ΤΙΤΛΟΣ: ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Εξώφυλλο: Σπύρος-Ευάγγελος Αρμένης
1η Έκδοση: Νοέμβριος 2016
Είδος: Ανθολογία
Διαστάσεις: 17 x 24
Αριθμός σελίδων: 146 / Ασπρόμαυρο
Τιμή: 5,00 ευρώ
ISBN: 978-618-5115-12-8

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.