Blog

PALABOURTZI ENTERPRICE – ένα σύμπαν πιό κάτω…

Το “Palabourtzi enterprice” είναι ο τίτλος ενός καινούργιου διαδικτυακού comics, σε σχέδιο και κείμενα του δημιουργού Κυριάκου Μακρή (Σκόνη του Επισκέπτη-εκδόσεις Ένατη Διάσταση, Chemical Μοrpheus-εκδόσεις Comicdom Press), που πρόκειται να ξεκινήσει να κυκλοφορεί διαδικτυακώς απο τις  2 Ιανουαρίου 2017, αποκλειστικά για την ιστοσελίδα palabourtzi.gr.

Πρόκειται για ένα χιουμοριστικό δράμα με φόντο την επιστημονική φαντασία, κεντρικά πρόσωπα της οποίας είναι ο κυβερνήτης Δον Βαριέτο, η πιλότος Δις Ναυάγιο και ο υπεύθυνος πληρώματος Σερ Γκιλοτίνιο.

Έχοντας ξεχάσει τον φάκελο με τις λεπτομέρειες της αποστολής τους και έχοντας απολέσει και κάθε επαφή με την βάση τους, οι τρείς ατυχείς κοσμοναύτες περιπλανώνται στο αχανές διάστημα, ερχόμενοι αντιμέτωποι με ξένους πολιτισμούς, αλλόκοτα πλάσματα και μαύρες τρύπες, στην προσπάθεια τους να προσαρμοστούν στην νέα τους κατάσταση. Και όλα αυτά τα αξιοπερίεργα θα λαμβάνουν χώρα “σ’ ένα σύμπαν πιο κάτω”!

Όσον αφορά στον ιστοτόπο που θα φιλοξενεί το διαδικτυακό αυτό comics, πρόκειται για ένα νέο ενημερωτικό site που περιλαμβάνει, σε συνδυασμό με χιουμοριστικά (κυρίως) χρονογραφήματα, νέα της Αργολίδας και του Ναυπλίου. Η ευρηματική και ιδιαίτερη ονομασία του ιστοτόπου προκύπτει απο τον συνδυασμό των ονομασιών των τοπονυμίων του Παλαμηδίου με το Μπούρτζι.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.