Blog

AΘΑΝΑΣΙΟΣ A. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

Ο Αθανάσιος Βασιλάκης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη τον Αύγουστο του 1985.

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, όμως κάπου μέσα του ήξερε ότι αυτό δεν θα τον γεμίσει ποτέ. Στην ηλικία των δώδεκα είδε για πρώτη φορά το video clip των RUN – DMC Ιt’s like that” , που ήταν και η σπίθα που τον ώθησε προς την τέχνη!

Mέχρι σήμερα μετράει στο ενεργητικό του αμέτρητους διαγωνισμούς χορού σε Ελλάδα και εξωτερικό, με συνολικά 16 χρόνια εμπειρίας! Υπήρξε υπεύθυνος καλλιτεχνικού για 3 χρόνια σε ένα από τα μεγαλύτερα club της πόλης, ενώ ανέβασε 4 δικές του χοροθεατρικές παραστάσεις, στις οποίες είχε  συγχρόνως ρόλο  σεναριογράφου, σκηνοθέτη και ηθοποιού! Όμως και πάλι, όλα αυτά δεν ήταν αρκετά ώστε να βγάλει από μέσα του όλη την φαντασία που είχε! Αυτός ήταν και ο λόγος που παράτησε τα πάντα πριν από 3 χρόνια για να ασχοληθεί εξ’ ολοκλήρου με την συγγραφή.

Ως τώρα έχει εκδώσει έξι (6) βιβλία: Ο Ερμής και οι Ξεχασμένες Δυνάμεις, Η Κληρονομιά Κοστέλλο – Οι Νυχτοπερπατητές, Η Κληρονομιά Κοστέλλο – Η Λεγεώνα των 7 Αλχημιστών,  Η Κληρονομιά Κοστέλλο – Οι Χρονοπαίχτες, Η κληρονομιά Κοστέλλο – Το σκοτεινό οχυρό και τέλος Η κληρονομιά Κοστέλλο – Οι Γέροντες του Πυρήνα, ενώ έχει γράψει άλλα 2 τα οποία και θα εκδοθούν στο μέλλον από τον δικό του εκδοτικό  οίκο :Time Traveller Association. Τα βιβλία αυτά έχουν ήδη ξεκινήσει να μεταφράζονται στην αγγλική γλώσσα, αλλά και να μετατρέπονται σε σενάριο και πάλι από τον ίδιο.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.