Blog

Δρ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

Ο Δρ. Χρήστος Α. Βασιλειάδης (Καθηγητής), αποτελεί μέλος του διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στην Θεσσαλονίκη.

Τα ερευνητικά ενδιαφέροντά του εστιάζουν στο μάρκετινγκ, μάρκετινγκ υπηρεσιών και τη διαχείριση των τουριστικών προορισμών και η έρευνά του έχει δημοσιευθεί σε διάφορα έγκριτα περιοδικά. Επίσης έχει εργασθεί ως συνεργαζόμενο μέλος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην ενότητα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών με γνωστικό αντικείμενο το Μάρκετινγκ.

Είναι μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.). Είναι μέλος του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Πρόγραμα Μεταπτυχιακών Σπουδών για Μάνατζμεντ Τουριστικών Επιχειρήσεων και Οργανισμών (ΜΤΜ) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Έχει διδάξει ως επισκέπτης καθηγητής (Adjunct Professor) σε πανεπιστήμιο του Εξωτερικού (International Master Program of Business Administration; IMBA, College of Management, National Chiayi University στηνTaiwan). Ο παραπάνω διαθέτει μεταδιδακτορικό τίτλο έρευνας στις ανθρωπιστικές επιστήμες. Έχει επίσης συμμετάσχει σε διάφορα διεθνή συνέδρια και είναι συγγραφέας τριών βιβλίων, των [1]. «Διαχείριση Μάρκετινγκ Γεγονότων και Εκδηλώσεων», [2]. «Η Διοικητική και το Μάρκετινγκ των Τουριστικών Προορισμών» και [3]. «Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων και Μάρκετινγκ Τουριστικών Προορισμών».

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.