Blog

ΕΥΛΑΜΠΙΑ ΤΣΙΡΕΛΗ

H Eυλαμπία Τσιρέλη είναι συγγραφέας και ζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι Υπ. Διδάκτωρ Βιβλικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας στο Α.Π.Θ. και εργάζεται ως θεολόγος στο Αρσάκειο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης.

Μεταφράζει και επιμελείται λογοτεχνικά και επιστημονικά κείμενα, έχει γράψει 3 βιβλία και έχει ανθολογήσει και συμμετάσχει σε δεκάδες συλλογές διηγημάτων, κυρίως στον χώρο του Φανταστικού. Είναι η δημιουργός του Εργαστήρι Συγγραφής Imaginarium στον Εκδοτικό Όμιλο Πηγή, όπου διδάσκει συγγραφή και επιμέλεια κειμένου από το 2014. Παραδίδει σεμινάρια και διαλέξεις ανά την Ελλάδα για τη Λογοτεχνία, τον Μύθο και τη Φαντασία, καθώς και για τον ρόλο των Ονείρων στη Συγγραφή.

Είναι μέλος της οργανωτικής επιτροπής του φεστιβάλ φαντασίας Θεσσαλονίκης, Fantasmagoria. Αυτή την περίοδο εργάζεται στα δύο επόμενα βιβλία της (ένα μυθιστόρημα φαντασίας και μια νέα συλλογή διηγημάτων), καθώς και σε μια σύντομη μελέτη για τον J.R.R.Tolkien. Παράλληλα, μεταφράζει λογοτεχνία και γράφει τη διδακτορική της διατριβή. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο:

στη σελίδα της στο fb:
και στο blog της:
 
Για πληροφορίες και εγγραφές στο Εργαστήρι Συγγραφής Imaginarium, επισκεφτείτε τους συνδέσμους:

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.