Blog

SYLVAIN MAZAS

Ο Sylvain Mazas γεννήθηκε το 1980 στην πόλη Σαμπερί των Γαλλικών Άλπεων.

Ενώ σπούδαζε εικονογράφηση στο Στρασβούργο, στην Σχολή Διακοσμητικών Τεχνών ( École Supérieure des Arts Décoratifs), μετακινήθηκε στη Γερμανία για ένα εξάμηνο μέσω του προγράμματος Erasmus στην Ακαδημία Τέχνης Βερολίνου (Kunsthochschule Berlin-Weißensee – KHB). Ερωτεύτηκε την πόλη και την σχολή και αποφάσισε να παραμείνει εκεί και να τελειώσει τις σπουδές του στην οπτική επικοινωνία. Μένει μόνιμα στο Βερολίνο από το 2004.

Το 2007 ο Sylvain πέρασε τρεις μήνες στην Βηρυτό, για τη διπλωματική του εργασία, γεμίζοντας πολλά τετράδια σχεδίου με τις εντυπώσεις, τις ιδέες και τους συλλογισμούς του. Με βάση αυτό το υλικό έγραψε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο: “Dieses Buch sollte mir gestatten den Konflikt in Nah-Ost zu lösen, mein Diplom zu kriegen und eine Frau zu finden -Teil 1-” (=αυτό το βιβλίο θα πρέπει να με βοηθήσει να επιλύσω την σύγκρουση στη Μέση Ανατολή, να πάρω το πτυχίο μου και να βρω σύζυγο – μέρος 1ο-).

Από τότε δουλεύει ως ελεύθερος επαγγελματίας, κυρίως ως εικονογράφος, γραφίστας και σχεδιαστής γραμματοσειρών.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.