Blog

HellCon 2018 – Η έκθεση για τα επιτραπέζια παιχνίδια που όλοι θα θέλετε να επισκεφτείτε!

Η πρώτη HellCon ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες της για να υποδεχτεί όσους αγαπάνε και θέλουν να γνωρίσουν το χόμπι των επιτραπεζίων παιχνιδιών, στις
14 και 15 Απριλίου 2018, στο Ξενοδοχείο “Στράτος Βασιλικός, στην Αθήνα!

Όπως μας εξηγεί χαρακτηριστικά μία εκ των διοργανωτών, η Έλενα Τζιότη: “Η HellCon (Hellenic Tabletop Convention) είναι μια έκθεση που προέκυψε από την ανάγκη εξάπλωσης του χόμπι των επιτραπέζιων παιχνιδιών στην χώρα μας. Σκοπός της είναι να γνωρίσουν τα επιτραπέζια παιχνίδια ακόμα περισσότεροι άνθρωποι, κάθε ηλικίας. Και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο είναι φιλική όχι μόνο προς τους λάτρεις του είδους, αλλά και προς τις οικογένειες και όλους όσους θέλουν να εξερευνήσουν αυτό το νέο κόσμο.”

Κατά την διάρκεια του διημέρου θα υπάρχουν ποικίλλες επιλογές για τους επισκέπτες. Όσοι λοιπόν επισκεφτούν τη HellCon θα έχουν την ευκαιρία να συμετάσχουν τόσο σε νέα όσο και σε πιο κλασσικά επιτραπέζια παιχνίδια, ακόμα και να πάρουν μια γεύση από παιχνίδια τα οποία είναι ακόμα υπό την διαδικασία της σχεδιασης, και μάλιστα από τους ίδιους τους σχεδιαστές τους! Φυσικά, δε θα χρειαστεί να διαβάσουν πρώτα όλους τους κανόνες, αφού στον χώρο της έκθεσης θα βρίσκονται και οι άνθρωποι της διοργάνωσης, πρόθυμοι να εξηγήσουν τα παιχνίδια και να λύσουν τυχόν απορίες των επισκεπτών! 

Αν πάλι ενδιαφερθεί κανείς για κάποιο από τα παιχνίδια που θα παρουσιάζονται εκεί και επιθυμεί να το αποκτήσει, θα υπάρχει και πωλητήριο, στο οποίο θα συμμετέχουν ελληνικά καταστήματα λιανικής και εταιρίες για να τον κατευθύνουν στην αγορά ενός παιχνιδιού που δε θα μείνει στο ράφι, αλλά θα το παίζει με οικογένεια και φίλους.

H HellCon θα προσφέρει επίσης και μια ξεχωριστή υπηρεσία για τις οικογένειες που θα συνοδευουν στον χώρο της εκδήλωσης μικρά παιδιά, με την ειδικά διαμορφωμένη: “Παιδική Γωνιά“. Πρόκειται για ένα φυλασσώμενο χώρο, ειδικά διαμορφωμένο με παιχνίδια για παιδιά ηλικίας 3 και άνω και ο οποίος θα επανδρωθεί με εξειδικευμένο προσωπικό, που θα βρίσκεται εκεί για να καθοδηγήσει τα παιδιά στον κόσμο των επιτραπέζιων παιχνιδιών, ενώ συγχρόνως θα τα απασχολεί.

Τέλος, οι “βετεράνοι” του χώρου θα μπορούν και αυτοί να πάρουν μέρος σε διάφορα τουρνουά και να κερδίσουν μοναδικά δώρα!

H HellCon διοργανώνεται για πρώτη φορά φέτος στους χώρους του ξενοδοχείου “Στράτος Βασιλικός” (οδ. Μιχαλακοπουλου 114 – δήμος Αθηναίων), με την ευγενική υποστήριξη των E-Tabletop, Quinta Essentia, Dragonmeeple και Jinxsoft.
Η είσοδος στην έκθεση θα είναι δωρεάν για το κοινό και οι πόρτες της θα είναι ανοιχτές από τις 10 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη HellCon, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την σελίδα της διοργάνωσης στο facebook, όπου σύντομα θα ενημερωθούνε και για το επίσημο site της διοργάνωσης.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε -φυσικά- καλή επιτυχία στους διοργανωτές για το εγχείρημα τους!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.