Blog

Μεσαιωνική βραδιά στην Θεσσαλονίκη!

Οι φίλοι της μεσαιωνικής ιστορίας αλλά και των πολεμικών τεχνών θα εχουν μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν μια βραδιά γεμάτη από γεύσεις, θέαμα και χρώμα μεσαιωνικό, αυτή την Κυριακή, 29 Απριλίου, στο Eightball Club, οδ. Πίνδου 1 (περιοχή Λαδάδικα) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Οικοδεσπότης της βραδιάς αυτής θα είναι ο δάσκαλος σπαθασκίας Γιάννης Κομπατσιάρης, ο οποίος εδώ και ένα σχεδόν χρόνο διευθυνει την σχολή Ευρωπαΐκών Μεσαιωνικών Πολεμικών Τεχνών (H.E.M.A.) “Apocalyptic Knights, που εδρεύει στην οδ. Τσοπέλα 2 & Εθν. Αμύνης 6 (περιοχή Λευκού Πύργου).

Σύμφωνα με τα όσα μας …”αποκάλυψε” σχετικά με το περιεχόμενο της εκδήλωσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν ή να παρακολουθήσουν μάχες με σπαθιά και άλλα μεσαιωνικά όπλα από μαθητές της σχολής, να συμμετάσχουν σε παιχνίδια με διάφορα έπαθλα, να παρακολουθήσουν την διαδικασία παρασκευής υδρόμελου -αγαπημένου ποτού των Βίκινγκ πολεμιστών- και στη συνέχεια να το δοκιμάσουν, να θαυμάσουν από κοντά τις μεσαιωνικές στολές cosplayers και να απολαύσουν χορευτικά νούμερα και όλ’ αυτά υπό την μουσική υπόκρουση epic και folk metal! 

Η εντυπωσιακή και ξεχωριστή αυτή πολυεκδήλωση ξεκινάει στις 20.00 και η είσοδος για το κοινό κοστίζει μόλις 5 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης και μπύρας!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την σχολή Apocalypric Knights” ή και για να κανονίσετε μια δωρεάν συνεδρία/μάθημα σπαθασκίας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε είτε τηλεφωνικώς στο:

6978 777 650 

ή να αναζητήσετε πληροφορίες μέσω του ιστοτόπου της σχολής.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.