Blog

ΑΓΑΠΗ & ΤΣΙΡΙΔΑ

Επεισόδια και καταστάσεις από την καθημερινότητα ενός ζευγαριού αποπειράται να μας αφηγηθεί ο γραφίστας και animator Πέτρος Παπαδόπουλος μέσα από τις μονοσέλιδες ιστορίες του comic strip του με τίτλο “Αγάπη & Τσιρίδα”.

Ο τίτλος είναι περισσότερο από αυτοπεριγραφικός και οπωσδήποτε τα περισσότερα από τα περιστατικά που συμπεριλαμβάνονται στην χορταστική αυτή αυτοέκδοση σίγουρα μας παραπέμπουν είτε σε σκηνικά που ενδεχομένως έχουμε βιώσει σε προσωπικό βαθμό οι περισσότεροι από εμάς , είτε σε καταστάσεις που αντιμετωπίσαμε ως απλοί/”εξωτερικοί” παρατηρητές.

Το μινιμαλιστικό σχέδιο αλλά και η διαλογική μορφή των απλών σεναρίων της σειράς βοηθούν στο να ξετυλιχθεί μπροστά μας μια πλειάδα από ιλαροτραγικές καταστάσεις, που -ούτε λίγο ούτε πολύ- αντανακλούν πλήρως στις λεπτές ισορροπίες μιας ερωτικού τύπου συμβίωσης.   

Στην έκδοση συμπεριλαμβάνεται και ένα ερωτηματολόγιο/παιχνίδι που θα σας βοηθήσει να αυτοβαθμολογηθείτε με βάση το…”Τσιριδόμετρο” που επινόησε ο δημιουργός!

Τα επεισόδια του strip είναι διαθέσιμα και διαδικτυακώς μέσω της διεύθυνσης: http://tsirida.wordpress.com

Τίτλος: ΑΓΑΠΗ & ΤΣΙΡΙΔΑ
Σενάριο/σχέδιο: Πέτρος Παπαδόπουλος
Διαστάσεις: 21 εκ. επί 29. εκ.
Περιεχόμενα: 64 σελ., έγχρωμο
Είδος: κωμωδία/strip
Γλώσσα: Ελληνικά
Αυτοχρηματοδοτούμενη έκδοση
Πρώτη κυκλοφορία: Μάιος 2018
Τιμή: 10,00 ευρώ
Επικοινωνία: ovalimage@yahoo.com

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.