Blog

Η Lady Comics / H Παιδική γωνιά του Comic n’ Play!

Καλώς ήρθατε στην παιδική γωνιά του Comic N’ Play!

Εκτός από το κυρίως εκπαιδευτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης μας -το οποίο απευθύνεται σε σχολικά τμήματα που μας επισκέπτονται οργανωμένα- παρέχουμε την δυνατότητα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά και κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, όπου διεξάγεται ο βασικός κορμός της πολυεκδήλωσης μας.

Η συμμετοχή στα εργαστήρια αυτά είναι ελεύθερη και τα επιμελούνται επαγγελματίες δημιουργοί.

Η LADY COMICS!
Η φιγούρα της Lady Comics© είναι ένας χαρακτήρας κόμικς που επινοήσαμε ειδικά για τους σκοπούς του Comic N’ Play! Στόχος της είναι να υποδέχεται τους επισκέπτες της διοργάνωσης μας, να ενημερώνει τους γονείς για τις δραστηριότητες που είναι κάθε φορά διαθέσιμες και να προσκαλεί και να ενθαρρύνει τα παιδιά να συμμετάσχουν σ’ αυτές με κέφι και δημιουργική διάθεση, χάρη στο μοναδικό μολύβι της «ζωγραφικής δύναμης»!

Ελάτε στο Comic N’ Play για να την γνωρίσετε από κοντά, να φωτογραφηθείτε μαζί της και να σας καθοδηγήσει στις διασκεδαστικές δραστηριότητες που σας παρέχουμε κάθε φορά!

[widgetkit id=73]

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.