Blog

ILONA JOANNA PIETRAS

H Ilona Joanna Pietras είναι οικονομολόγος εκπαιδευτικός αλλά αυτό δε μας ενδιαφέρει και ιδιαίτερα, γιατί παράλληλα είναι και απόφοιτη του…Polish School of Bartenders!

Ασκεί τις αλχημικές της δραστηριότητες  στο Summer Vitamini Music Bar και επί σειρά ετών συνεργάζεται με την διοργάνωση του Comic ‘n’ Play, δημιουργώντας ευρηματικά cocktail ανάλογα με τη θεματική της κάθε έκθεσης, όπως : «Τα Μυαλά του Αη Βασίλη», «Το Ξερατό του Τάρανδου»,  «Δείγμα Ούρων Εξωγήινου» κ.α. (με το τελευταίο να έχει σημειώσει τη μεγαλύτερη, ως τώρα, απήχηση…)!

Για ακόμη μια χρονιά «σηκώνει το γάντι» που της πέταξε η διοργάνωση του Comic N’ Play  και  φέτος θα γεμίσει τον χώρο με χημικές αναθυμιάσεις του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Απαραίτητες οι μάσκες οξυγόνου! Πλησιάζετε λοιπόν στο μπουφέ με…δική σας ευθύνη!

Η Ilona Joana Pietras θα προσφέρει τις υπηρεσίες της την βραδιά των εγκαινίων της έκθεσης «ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ», την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, στην γκαλερί Αλλατίνι-Ντασσώ του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης!

Oδός Καλλιτεχνών, 24 χλμ. Θεσσαλονίκης – N. Μουδανίων, Καρδία
τηλ. 23920 91 063

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.