Blog

ΚΛΗΜΗΣ ΚΕΡΑΜΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Κλήμης. Γεννήθηκε το Δεκέμβρη του 1978. 7 του μήνα. Αργά το βράδυ. Ήταν Πέμπτη.

Μετά μεγάλωσε στη Δράμα. Σπούδασε κάποια πράματα με πολιτικές και κάτι τέτοια και γαλλικά στα εξωτερικά και πριν κανα δυο χρόνια σκέφτηκε “χμμμ…”. Και έτσι ξαναέπιασε τα μολύβια του και τα χαρτιά του, αγόρασε και ένα κάρο μαρκαδοράκια και τώρα κάνει κόμικς. Αυτοδίδακτο το παληκάρι, ζει στη Δράμα πια και ζήσαμε εμείς καλά κι αυτοί αυτάααα…

Στο ενεργητικό του συγκαταλέγονται δύο αυτοεκδόσεις μέχρι στιγμής: “Οι (α)διάφορες ιστορίες του Αναγνώστη Παλάμπρα” και “Διάολε!!! Δεν έχεις το θεό σου!”. Τέλος, το “Ιστορίες για Αχρείους” από τις Εκδόσεις του Κάμπου, σε σενάριο Μέλανδρου Γκανά. Όλα το 2018.

Ο Κλήμης Κεραμιτσόπουλος ειναι τιμώμενος δημιουργός της έκθεσης “ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ” και κατα την διάρκεια του τριημέρου της διοργάνωσης (9 έως 11 Νοεμβρίου) θα βρίσκεται στους χώρους της διοργάνωσης, ώστε το κοινό της Θεσσαλονίκης να γνωρίσει από κοντά την δουλειά του!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.