Blog

“Οχύρωμα 17″…ένα σενάριο για παιχνίδι ρόλων, αποκλειστικά για τους επισκέπτες του 17ου Comic N’ Play!

“Βρισκόμαστε στο φθινόπωρο του 1918 και το τέλος του πολέμου πλησιάζει πλέον γοργά…

Η Γερμανική αυτοκρατορία αντιμετωπίζει μια αναπόφευκτη αλλά και ολοκληρωτική ήττα. Το σκοτεινό δάσος της Αργκόν γίνεται το θέατρο των πιο αιματηρών συγκρούσεων. Καθώς όμως οι μάχες μαίνονται με σφοδρότητα στα ορύγματα, ανίερα μυστικά αποκαλύπτονται κάτω από τη γη και η φρίκη του πολέμου λαμβάνει νέες εφιαλτικές διαστάσεις. Ο τρόμος ενεδρεύει στο Οχύρωμα 17…”

Με αφορμή την επέτειο της εκατονταετηρίδας από τη λήξη του Α’ Παγκοσμίου πολέμου, η ομάδα παιχνιδιών ρόλων του Comic N’ Play σας προσκαλεί να αναβιώσετε τη φρίκη του Μεγάλου Πολέμου μαζί με τον κοσμικό τρόμο του H. P. Lovecraft, παίζοντας το επιτραπέζιο παιχνίδι ρόλων (pen & paper) Call of Cthulhu (7th edition, Chaosium). Οι αφηγητές Σάββας ΠετρίδηςΝίκος Μπαμπάσης και Αντωνία Θωμά θα είναι οι ξεναγοί σας σε μια πρωτότυπη περιπέτεια. Όπλα σας το ερευνητικό μυαλό, το ομαδικό πνεύμα και η προσαρμοστικότητα ενάντια σε ανυπέρβλητες δυσκολίες. Ελάτε με την παρέα σας για να συρθείτε και να καταδυθείτε στα ποτισμένα με αίμα πεδία μάχης του Πρώτου Παγκοσμίου πολέμου. Φρίκη, τρόμος και εκπλήξεις περιμένουν μόνο τους πιο τολμηρούς!

Ετοιμαστείτε λοιπόν να γίνετε κι εσείς μάρτυρες ενός άσπλαχνου και σκοτεινού σύμπαντος, όπου η ανθρωπότητα πλέει ακόμα μακάρια σε πελάγη άγνοιας και όπου ακατανόητοι Θεοί κοιμούνται νεκροί ώσπου να ξυπνήσουν και να καταβροχθίσουν τα πάντα στο πέρασμα τους! Οι συνεδρίες θα διεξαχθούν το Σάββατο και την Κυριακή 10-11 Νοεμβρίου, από το πρωί μέχρι το βράδυ (11.00-16.00 και 17.00-22.00), στο πλαίσιο της 17ης έκθεσης του Comic ‘N’ Play με τίτλο «Σιγή Ασυρμάτου», στο χώρο της βιβλιοθήκης του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε κληρώσεις δώρων από την εταιρεία Chaosium!

Για δηλώσεις συμμετοχής στα παιχνίδια αυτά (και την παράνοια) επικοινωνήστε με τους Game Masters:
Adonia Thoma & Nikolaos Incognitus μέσω facebook ή στείλτε μήνυμα στην σελίδα της φετινής διοργάνωσης στο:

Το στόμα της τρέλας σας περιμένει…

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.