Blog

Οι επιζήσαντες της περιπέτειας “Οχυρό 17”.

Οι επισκέπτες της 17ης διοργάνωσης του Comic N’ Play είχαν την ευκαιρία -ανάμεσα στ’ άλλα- να απολαύσουν με την παρέα τους και την εμπειρία σύντομων  επιτραπέζιων παιχνιδιών ρόλων.

Η επίσημη συμμετοχή της φετινής διοργάνωσης έφερε τον τίτλο “Οχυρό 17” και -πιστή στην θεματική της φετινής έκθεσης- μετέφερε νοερά τους παίκτες στα χαρακώματα του Δυτικού Μετώπου του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η ιστορία ήταν βασισμένη στην 7η έκδοση του πασίγνωστου επιτραπέζιου παιχνιδιού Call of Cthulhu της εταιρείας Chaosium, η οποία ήταν μάλιστα και ανάμεσα στους δωροθέτες της φετινής διοργάνωσης! Το σενάριο βασιζόταν σε μια ιδέα των αφηγητών Αντωνίας Θωμά, Νικόλαου Μπαμπάση και Σάββα Πετρίδη, οι οποίοι ανέλαβαν και την ευθύνη για την διεξαγωγή των παρτίδων.

Χάρη σ’ ένα σύστημα πόντων (που είχε σχεδιαστεί ειδικά για την περίπτωση και με βάση τους αντικειμενικούς σκοπούς της ιστορίας), οι συμμετέχουσες ομάδες συγκέντρωναν βαθμούς για την πορεία των επιδόσεων τους. Η ομάδα που θα κατάφερνε να συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους θα κέρδιζε και μια “αναμνηστική” γελοιογραφία της συμμετοχής τους, δια χειρός του τιμώμενου καλλιτέχνη της φετινής διοργάνωσης, Κλήμη Κεραμιτσόπουλου!

Μετά το πέρας του εν λόγω Σαββατοκύριακου (10/11 Νοεμβρίου) και αφού δεκάδες επισκέπτες δοκιμάσαν την τύχη τους στο σκοτεινό δάσος της Argonne, οι αφηγητές αποφάνθησαν οτι η ομάδα που κατάφερε να συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους ήταν αυτή που αποτελούνταν από τους:

Στέλιο Στερνά,
Κώστα Μητρούλα,
Δημήτρη Μπότζα και τον
Φίλιππο (…αγνώστων λοιπών στοιχείων)
 
Οι παραπάνω επισκέπτες, θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) για το πως να αποκτήσουν το αναμνηστικό σκίτσο της συμμετοχής τους!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.