Blog

Erotic art comics (The Greek Way)

Χιούμορ και ερωτισμός μέσα από την καταγραφή των ερωτικών φαντασιώσεων τριών καταξιωμένων Ελλήνων δημιουργών κόμικς!

Στα πλαίσια της έκθεσης Erotic Art Festival 2019, που θα φιλοξενηθεί από τις 17 μέχρι και τις 20 Μαΐου στο Ολυμπιακό στάδιο Tae Kwon Do Φαλήρου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δούνε από κοντά τα έργα Ελλήνων φωτογράφων, ζωγράφων και δημιουργων κόμικς με θέμα τον ερωτισμό στις τέχνες. 

Με ιστορίες που συνδέουν την εκδοτική παράδοση των ερωτικών κόμικς στην Ελλάδα με μια σύγχρονη καλλιτεχνική ματιά, οι Σταύρος Κιουτσιούκης, Τάσος Μαραγκός και Χρήστος Σταμπουλής παρουσιάζουν μια σύγχρονη εκδοχή των ελληνικών ερωτικών κόμικς, όπως αυτή καταγράφεται τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, μέσα από έναν, συνεχώς αυξανόμενο, αριθμό εκδόσεων. Το χιούμορ, η λογοτεχνία, η επιστημονική φαντασία και η αστική καθημερινότητα αποτελούν την βάση για την αφήγηση έξυπνων και καλαίσθητων ιστοριών που “ερεθίζουν” τη φαντασία του αναγνώστη και “κλείνουν το μάτι” στους γνώστες του είδους.

Erotic Art festival 2019
Διάρκεια: Παρασκευή 17 με Δευτέρα 20 Μαΐου 2019
Ωράριο λειτουργείας: 14.00 έως 00.30
Εισιτήρια: 
7 € – ΑΜΕΑ / Φοιτητές / ‘Ανεργοι
15 € – 1 Άτομο για 1 Ημέρα
20 € – Ζευγάρια για 1 ημέρα
Η είσοδος επιτρέπεται σε άτομα άνω των 18 ετών

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διοργάνωση (εφόσον είστε άνω των 18 ετών) μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστοτόπο της διογάνωσης: https://erotic-festival.com/

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.