Blog

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αλλαγή ημερομηνίας του 18ου Φεστιβάλ Comic N’ Play.

Δυστυχώς, λόγοι ανωτέρας βίας μας αναγκάζουν να αλλάξουμε τις ανακοινωθείσες ημερομηνίες διεξαγωγής του 18ου φεστιβάλ του Comic N’ Play.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του 18ου Φεστιβάλ του Comic ‘N’ Play ορίζονται εκ νέου για το αμέσως επόμενο Σαββατοκύριακο από αυτό που είχε αρχικά ανακοινωθεί κι έτσι αλλάζουν ως εξής:

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 έως την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019.

Υπενθυμίζουμε πως ο χώρος διεξαγωγής του φεστιβάλ της φετινής διοργάνωσης αλλάζει επίσης και από την γκαλερί Allatini-Dassault του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης, μεταφέρεται στην ΑΠΟΘΗΚΗ ‘Γ, στην προβλήτα ‘Α του Ο.Λ.Θ.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι, όπως και πάντοτε, ελεύθερη!

Αντιστοίχως, η καταληκτική ημερομηνία παράδοσης των ιστοριών, για τους δημιουργούς που θέλουν να συμμετάσχουν στην έκθεση/λεύκωμα του 18ου Comic N’ Play, αλλάζει για την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Comic N’ Play, τα οποία προγραμματίζονται για το διάστημα από Δευτέρα 18 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, θα ενημερωθούν με ξεχωριστή εγκύκλιο εν καιρώ.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
εκ της διευθύνσεως του Comic N’ Play

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.