Blog

ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

O Γιάννης Ευσταθίου, ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής του Street Mode Festival, ξεκίνησε την καριέρα του στην οπτική επικοινωνία εφαρμόζοντας αρχικά γνώσεις που είχε αποκτήσει σε νεαρή ηλικία ασχολούμενος με το graffiti και την ζωγραφική.

Όντας λάτρης της street κουλτούρας και με σκοπό την προβολή και την ανάπτυξη των σύγχρονων μορφών τέχνης που προέρχονται μέσα από αυτήν, ξεκίνησε να διοργανώνει εκδηλώσεις με συναυλίες και δράσεις όπως street art, street dance, action sports και comics.

Ο Γιάννης Ευσταθίου είναι απόφοιτος του τμήματος της Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας, της σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

To απόγευμα της Κυριακής 24 Νοεμβρίου και στα πλαίσια της φετινής διοργάνωσης του Comic N’ Play,  ο Γιάννης Ευσταθίου θα βρίσκεται στην Αποθήκη Γ’ για να μιλήσει στους φίλους του μεγαλύτερου μουσικού φεστιβάλ της χώρας μας για την εμπειρία της δημιουργίας του κόμικς “Song Stories“· μιας πρωτότυπης συλλεκτικής έκδοσης κόμικς, που συνδυάζει το μουσικό ρεπορτάζ με την 9η τέχνη, χάρη στην συμμετοχή μιας πλειάδας καταξιωμένων Ελλήνων καλλιτεχνών και από τους δύο χωρους!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.