Blog

ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ COMIC N’ PLAY!

Το Comic N’ Play είναι μια μη εμπορικού χαρακτήρα διοργάνωση, που όμως κατόρθωσε να ολοκληρώσει με επιτυχία μια πορεία δεκαοκτώ χρόνων, κατορθώνοντας έτσι να γίνει η μακροβιότερη του είδους της διοργάνωση στην χώρα μας.

Τίποτα από όλα όσα προσφέρει ως εμπειρία στον επισκέπτη το Comic N’ Play δεν θα ήταν εφικτά δίχως τους δεκάδες επιχειρηματίες, ιδιώτες, συλλογικότητες και φορείς, που τόσα χρόνια στηρίζουν την προσπάθεια μας εμπράκτως, με υλική ή άλλη υποστήριξη.

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά για την ευκαιρία που μας δίνουνε τόσα χρόνια και τους υποσχόμαστε πως το Comic N’ Play θα συνεχίσει να είναι ένας δίαυλος δημιουργικής εκφρασης και συνεισφοράς.

Εσείς, ως επισκέπτες, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναγνωρίζετε ευγενικά την συμμετοχή όλων αυτών των προσώπων, φυσικών και μη, κάθε φορά που έρχεστε σε επικοινωνία μαζί τους για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που σας προσφέρουν δηλώνοντας ένα απλό: «Ναι, σας γνωρίζω από την συμμετοχή σας στο Comic N’ Play»!

Aπό ‘κει και πέρα, σε πρακτικό και μόνο επίπεδο, κάθε φορά που αγοράζετε τον κατάλογο με τα έργα της έκθεσης του Comic N’ Play που επισκέπτεστε, μπορείτε να είστε βέβαιοι πως υποστηρίζετε οικονομικά και με άμεσο τρόπο την προσπάθεια μας. Κάθε κόμικς που κρατάτε στα χέρια σας, μετράει για εμάς!

Έτσι και με την φετινή ανθολογία μας: «Ένας Καινούργιος Κόσμος»!

Σας ευχαριστούμε!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.