Blog

To 20o Comic N’ Play έρχεται!

Με μεγάλη μας χαρά ενημερώνουμε όλους τους φίλους και φίλες της διοργάνωσης μας πως αποφασίσαμε να δρομολογήσουμε την 20η κατά σειρά διοργάνωση μας για τον προσεχή Δεκέμβριο!

Το Comic N’ Play, που ξεκίνησε την ζωή του το 2001 ως μια από τις πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις που πλαισιώναν την Φοιτητική Εβδομάδα του Α.Π.Θ., σύντομα εξελίχθηκε σε μια εντελώς ανεξάρτητη εκδήλωση και φέτος θα κλείσει τα 20 χρόνια, αποτελώντας έτσι την μακροβιότερη ελληνική διοργάνωση του είδους της, αλλά κι ένα σταθερό σημείο ανάφορας ελεύθερης δημιουργικής έκφρασης για την ελληνική σκηνή των κόμικς και των επιτραπέζιων παιχνιδιών!

Από πλευράς μας θα κάνουμε οτι είναι δυνατόν, ώστε ο επετειακός χαρακτήρας της φετινής μας διοργάνωσης να εμπεριέχει όλα αυτά τα στοιχεία που μας έχουν καθιερώσει ως μια ποιοτική και εναλλακτική πρόταση πολιτισμού, εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας για το κοινό όλων των ηλικιών!

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον συγκεκριμένο χώρο και τον χρόνο της διοργάνωσης μας, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, είτε ως εκθέτης, είτε ως δημιουργός, είτε ως συνοδός-εκπαιδευτικός ή και εθελοντής θα δημοσιεύσουμε στον ιστοτόπο μας πολύ σύντομα!

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας και την εμπιστοσύνη σας όλα αυτα τα χρόνια!

Θα τα πούμε από κοντά τον προσεχή Δεκέμβριο!

η ομάδα του Comic N’ Play

Ευχαριστούμε τον δημιουργό Σ. Κιουτσιούκη για το υπέροχο σκίτσο που φιλοτέχνησε και πάλι για εμάς εν όψει της επετειακής μας διοργάνωσης.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.