Blog

Ticking Clock: Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται έναν πρωτοποριακό χώρο για παιχνίδια!

Μια νέα επιλογή για τους λάτρεις των παιχνιδιών μυστηρίου εντόπισε το Comic N’ Play στην Θεσσαλονίκη και την προτείνει σε όλους όσους αγαπούν τα ομαδικά παιχνίδια τύπου whodunit και όχι μονο!

Η γειτονιά της οδού Κασσάνδρου αναγεννιέται και θα αποτελεί το νέο πολιτιστικό σημείο συνάντησης, με ένα ολόφρεσκο graffiti στην καρδιά της Θεσσαλονίκης να φέρνει νέα πνοή στην πόλη και να δημιουργεί ένα καινοτόμο δίκτυο πολιτιστικής δραστηριότητας μέσα από ποικίλλες ψυχαγωγικές δράσεις.

Ο Γιάννης Πατέλιας και η δημιουργική ομάδα του, Street Atelier, βάζουν σπρέι, χρώματα και σχέδια και σε noir comics αισθητική αφηγούνται μια μοναδική ιστορία μυστηρίου που αναζητεί τον δράστη με τον χρόνο να μετράει πλέον αντίστροφα!

Έτσι, η Κασσάνδρου 1 μεταμορφώνεται σε χώρο υψηλών προδιαγραφών και πλέον θα φιλοξενεί την έδρα της Ticking Clock, η οποία αποτελεί το νέο, άλυτο μυστήριο της πόλης. Η Ticking Clock είναι μια πολιτιστική και δημιουργική, νεοφυής επιχείρηση που ειδικεύεται στη διοργάνωση πολιτιστικών και τουριστικών εμπειριών, εταιρικών εκδηλώσεων και δράσεων teambuilding στις οποίες χρησιμοποιούνται τεχνικές παιχνιδιού προκειμένου να ενισχυθεί η διάδραση και το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων.

Η διεπιστημονική ομάδα της αποτελείται από έμπειρους πολιτιστικούς διαχειριστές, ξεναγούς, εμπειρογνώμονες της πολιτιστικής κληρονομιάς, ψυχολόγους, δημιουργούς και εμψυχωτές παιχνιδιών και έχει στόχο την δημιουργία μιας μοναδικής, πολιτιστικής εμπειρίας για τους επισκέπτες και τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης αλλά και την ενίσχυση της δυναμικής μεταξύ των μελών μιας ομάδας εργασίας.

Με πυρήνα την διάδοση μιας εναλλακτικής, πολιτιστικής εμπειρίας που επικεντρώνεται σε μια ενδελεχή αφήγηση γύρω από τον αστικό ιστό της Θεσσαλονίκης και τις ιστορικές περιοχές γύρω από αυτήν, η Ticking Clock ταξιδεύει στον χωροχρόνο και ανακαλύπτει κάθε παρυφή της Θεσσαλονίκης δίνοντας φως σε κάθε ιστορία της. Μέσα από θεματικά πακέτα εμπειριών, ξεναγήσεις με δείπνα μυστηρίου, παιχνίδια στρατηγικής και ρόλων και δράσεις που στοχεύουν σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση με την ιδιότυπη ιστορία, τον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα και την γαστρονομική κουλτούρα της πόλης, προάγει ψυχαγωγικά την εξοικείωση των επισκεπτών της Θεσσαλονίκης με την ιδιαίτερη φυσιογνωμία της.

Μια σειρά δράσεων με επίκεντρο εργαστήρια, σεμινάρια, ομαδικές συνεδρίες, παιχνίδια ρόλων, βιωματικές δράσεις μυστηρίου και στρατηγικής, διαθεματικά πακέτα τουρισμού και teambuilding θα αποτελέσουν τον κορμό της κύριας δραστηριότητας της με σήμα κατατεθέν την ανάδειξη της πολιτιστικής, Θεσσαλονικιώτικης κληρονομιάς και του ζωτικού ρόλου μιας ομάδας στο κοινωνικό σύνολο.

Η Ticking Clock σας προσκαλεί στα εγκαίνια του καινούργιου χώρου της την Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 19:00 σε μια πρώτη συνάντηση με το νέο εγχείρημα που ήρθε να ταξιδέψει σε όλη την πόλη και να μοιραστεί τις μοναδικές αφηγήσεις της!

Για επικοινωνία και κρατήσεις συνεδριών για παιχνίδια επικοινωνήστε στο: https://www.tickingclock.eu/

ή στην σελίδα της επιχείρησης μέσω facebook: https://www.facebook.com/ticking.clock.company/

H ομάδα του Comic N’ Play εύχεται καλή επιτυχία στους υπευθύνους του εγχειρήματος!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.