Blog

Καλή μας Χρονιά, με υγεία και χαρά!

Η ομάδα του Comic N’ Play πάντοτε προσπαθούσε να ξεχωρίζει για τις πρωτότυπες δημιουργικές προτάσεις και δράσεις της κι έτσι, πιστοί σε αυτή την φιλοσοφία μας, αποφασίσαμε να κάνουμε κοπή βασιλόπιτας στα μέσα του μηνός… Μαρτίου!

Η αλήθεια είναι πως ήταν κάπως δύσκολο να καταφέρουμε να συντονίσουμε την πολυπληθή ομάδα των εθελοντών κι άλλων συνεργατών μας, μιας και ο καθένας είχε τις δικές του υποχρεώσεις και εκρεμμότητες με την αρχή της νέας χρονιάς. Έτσι, η εθιμοτυπική αυτή αφορμή για να συγκεντρωθούμε και να ανανεώσουμε την μεταξύ μας αγάπη και φιλία, αλλά και την επιθυμία μας να ξανασυντονιστούμε με ορίζοντα την 21η μας διοργάνωση, τον ερχόμενο Δεκέμβριο, καθυστέρησε και φέτος χαρακτηριστικά…

Το σημαντικό ήταν πως αντί για φλουρί, όλοι όσοι κατάφεραν να δώσουν το παρόν μοιραστήκαν χαμόγελα, αλλά και αναμνηστικά δώρα της διοργάνωσης, υπό τις ροκ μουσικές επιλογές της απίθανης d.j. Βιβής Γκαράνη!

Ευχαριστούμε την Rehab Pub, Βαλαωρίτου 19, για την φιλοξενία!

Ραντεβού τώρα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, στο 21ο Comic N’ Play!

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.