Blog

Cretan Comic Con – 3 & 4 Ιουνίου στο Ηράκλειο!

Το “Cretan Comic Con” ή αλλιώς για τους φίλους γνωστό και ως “3C“, θα φιλοξενηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο της Κρήτης. Έτσι λοιπόν, για δύο ημέρες, Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Ιουνίου, το Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου θα γεμίσει με δημιουργούς κόμικς, εκδοτικές και καταστήματα συναφούς περιεχομένου και δραστηριότητες για μικρούς, αλλά και μεγάλους.

Σχεδόν 60 δημιουργοί κόμικς και εικονογράφοι απ’ όλη την Ελλάδα, cosplayers, εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης, κληρώσεις δώρων, προβολές ταινιών κινουμένων σχεδίων (σε συνεργασία με το Chaniartoon Animation festival), διαλέξεις και βιβλιοπαρουσιάσεις, ζωντανή μουσική, καθώς και όλοι οι νέοι τίτλοι κόμικς θα περιμένουν τους επισκέπτες του μοντέρνου κτιρίου του Πολιτιστικού & Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου (οδ. Ν. Πλαστήρα 49).

Παρουσιαστής του φεστιβάλ, που θα είναι και φέτος από τον χώρο του ελληνικού stand up, είναι ο αγαπημένος κωμικός Διονύσης Ατζαράκης, ενώ την αφίσα της φετινής διοργάνωσης φιλοτέχνησε ο Θεσσαλονικιός δημιουργός Σταύρος Κιουτσιούκης!

Η διοργάνωση θα λειτουργεί από τις 10:00 έως τις 20:30, ενώ η είσοδος για το κοινό θα είναι φυσικά ελεύθερη!

Και για όσους δεν προλάβουν (ή δεν χορτάσουν) τους δημιουργούς κόμικς που προσκαλεί το φετινό Cretan Comic Con, την Δευτέρα 5 Ιουνίου, από τις 12.00 έως τις 17.00, ένα καλοκαιρινό κόμικς bazaar περιμένει όσους θα επισκεφθούν τον Αγ. Νικόλαο Κρήτης και το καφέ-μπαρ Arodo (Καντανολέοντος 14-16).

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.