Blog

Το Comic N’ Play αποχαιρετά την φίλη Μαριάνθη Πάσχου.

Με λύπη πληροφορηθήκαμε πως έφυγε από την ζωή η επί σειρά ετών φίλη και εξωτερική συνεργάτιδα του Comic N’ Play, κα. Μαριάνθη Πάσχου.

Έχοντας σπουδάσει Γαλλική Φιλολογία στην Γαλλία, υπηρέτησε από το 2000 με συνέπεια, ενθουσιασμό και ήθος την γαλλοφωνία στην χώρα μας από διάφορες θέσεις, όπως αυτές της καθηγήτριας και της  μεταφράστριας βιβλίων, αλλά κυρίως ως Υπεύθυνη υπηρεσίας πολιτιστικών του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης, θέση μέσω της οποίας κι εμείς την γνωρίσαμε.

Αν και η ίδια δεν σχεδίαζε κόμικς, ούτε έπαιζε με στρατιωτάκια, κατανόησε και αγκάλιασε όσο κανείς άλλος την προσπάθεια μας, καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας με τον συγκεκριμένο φορέα της πόλης της Θεσσαλονίκης και αναπτύχθηκε μεταξύ μας μια ειλικρινής φιλία. Ήταν χάρη στις δικές της ενέργειες και πρωτοβουλίες που το Comic N’ Play σύστησε στο ελληνικό  αναγνωστικό κοινό αξιόλογους εκπροσώπους της σύγχρονης γαλλικής σκηνής των κόμικς.

Όλοι όσοι αποτελούμε την ομάδα του Comic N’ Play εκφράζουμε σήμερα τα πιο θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της και τους συναδέλφους της.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.